Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Narpos

Ercesa Yazılım Markası olan Narpos Restoran Otomasyon Programı; Sektöre 2010 yılında girmiştir. Bir amaç ile yola çıkan bu teknolojik ara yüzün temel mantığı ise, tüm dünya genelinde işletmelere hizmet vermek olmuştur. Bu uğurda tüm mühendis kadrosu ve Teknik ekibi ile, hem gelişerek hem de ihtiyaçları analiz ederek bu gün ki halini almıştır.


En hızlı Çözümleri sunabilmek ve satış sonrası hizmetlerde verimli dönüşler sağlayabilmek adına, arka planda 7/24 kesintisiz destek veren büyük bir ekip konumlandırılmıştır. Gerek Misyonu Gerek ise Vizyonuyla farklılık getirmek adına çalışmalarına aralıksız devam eden Narpos Restoran Otomasyon Sisteminin Firma


Rakiplerinin örnek aldığı, güvenilir, müşteri ve çözüm ortaklarını en değerli sermaye kabul eden, Geleceğin Türkiye’ sinde güçlü kalıcı ve devamlılığı olan yazılımsal çözümler üretip son teknolojiyi ilk kullanan nesillerin mimarı olan bir yazılım şirketi olmaktır. Bizler; İnovasyona inanıyor, gelişmeye inanıyor, ekibimize ve müşterilerimize inanıyoruz.


Market Restoran Otel Cafe Bar gibi hizmet sektöründe ciddi bir ivme kazanmış olan Narpos, Türkiye’nin bir çok bölgesinde, Dünyanın ise bazı ülkelerinde ismini duyurmuş, güvenilirliğini kazanmış bir markadır. Üstelik kurulduğu ilk gün ki heyecana hala sahipken, bunca yılın kattığı tecrübe ve iş disipliniyle sahasını daha da geliştirmeyi hedeflemektedir. 


Ercesa Yazılım,


Geliştirilmiş ara yüzü, her gün yenilenen kullanıcı modülleri ve sistemine kattığı ihtiyaç talepleriniz ile bu gün en çok tercih edilen restoran otomasyon programının markasına sahiptir. 


Sizde Narposla tanışmak isterseniz;
0212 909 48 89 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. 

Narpos
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
3
Son Başvuru Tarihi İlan Personel Sayısı Şehir
19.08.2023Grafik Tasarımcıİstanbul(Avrupa)
31.07.2023İnsan Kaynakları Elemanıİstanbul(Avrupa)
17.07.2023Bilgi İşlem Elemanıİstanbul(Avrupa)